* Patria Credit de la Brandient

Cea mai mare societate non-bancara din Romania specializata in microfinantare si micro-credite in zona urbana mica si rurala – Capa Finance – si-a schimbat numele in Patria Credit, intr-un proces de rebranding condus de Brandient.

Romanian American Enteprise Fund (RAEF), actionarul principal al Patria Credit, a incredintat companiei de consultanta Brandient procesul de rebranding, dupa alte trei colaborari de succes in proiectele Domo, Estima Finance si Domenia Credit. Procesul de rebranding a marcat o etapa necesara in sustinerea noii filozofii de business implementate de noua echipa de management, care are la baza transformarea relatiei cu clientul intr-un avantaj competitiv pe piata serviciilor financiare.

Noul brand creat de Brandient este construit pe valori specifice atat categoriei serviciilor financiare (responsabilitate, eficienta, seriozitate), cat si pe valorile speciale, mostenite de la Capa Finance: respectul fata de oameni, implicarea si responsabilitatea pentru comunitatea unde iti desfasori activitatea. Patria Credit este un nume pe cat de generos si perfect potrivit audientei acestor servicii, pe atat de impovarator ca promisiune; acesta este completat de sloganul de brand “Finantam harnicia”, ceea ce ofera tabloul complet al pozitionarii acestui brand: servicii de finantare adaptate nevoilor specifice micilor intreprinderi si micilor producatori, tuturor acelora care au curajul sa-si sustina visele prin munca si seriozitate.Brandul este minunat din perspectiva impactului pe care acesta il va avea asupra progresului social, prin ajutorul economic oferit zecilor de mii de antreprenori romani.

Pentru Patria Credit, Brandient a livrat strategia de brand, identitatea verbala si vizuala, retorica de brand, designul de retail, comunicarea externa, aplicatiile de website si sesiunile de brand engagement si comunicarea interna. Identitatea vizuala este rodul muncii unei echipe de designeri, dintre care Bogdan Dumitrache, Iancu Barbarasa, Cristian ‘Kit’ Paul, iar retorica de brand este semnata de Delia Zahareanu, Senior Copywriter Brandient.

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)