* Scapa de raceala pana nu te obisnuiesti ea

Keh, keh, snif, hapciu, snif, cough cough. Aceasta e ideea principala a spotului Bioflu, creat de Next Advertising.

Spotul se bazeaza pe un insight cat se poate de adevarat: cand simptomele racelii se prelungesc, ajungi sa te obisnuiesti cu ele. De aceea iti trebuie un remediu rapid si sigur.

http://vva.org/blog/?p=3162

Executia creativa exploateaza la maximum ideea ca daca raceala tine prea mult oamenii ajung sa se inteleaga prin tuse, stranut si suflat nasul.

La realizarea campaniei au participat Adrian Dragan – Copywriter, Adrian Rosu – Art director, Liviu David – Creative director, Wanda Podgurschi, Ioana Cabuz, Sorin Popescu – Client Service.

Spotul TV a fost produs de Reload Film. Regizorul este canadianul cu stramosi romani David Popescu, care si-a adus un operator romano-ungur pe nume Gabor Tarko, rezident in Canada. O echipa internationala si romaneasca in acelasi timp, care a produs un spot cu un stil foarte occidental.

Campania TV, ce poate fi vazuta pe TVR 1, TVR 2, TVR Cultural, Hallmark, Etno si Taraf, a inceput in luna noiembrie a anului trecut si se va incheia la sfarsitul lunii ianuarie.

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)