* Cinevazambeste.ro

Pentru ca de Craciun suntem mai buni si mai generosi, in pragul Sarbatorilor Next Advertising continua proiectul online www.cinevazambeste.ro, demarat anul trecut. Acest proiect s-a nascut si a prins contur destul de rapid, fiind influentat de spiritul Craciunului, dar si de faptul ca cei peste 1000 de copii aflati in grija Fundatiei „Copii in Dificultate” (CiD) au reala nevoie de ajutor. Scopul lansarii acestui site de donatii a fost acela de a strange pentru CiD suma de 100.000 RON. Grafica, in stil manga, a fost semnata de ilustratorul american Jason Lucero.

Mecanismul prin care poti dona e unul simplu. Accesand site-ul proiectului, printr-un singur click pe imaginea unui copil, ii poti citi povestea si ii poti face o donatie, suma pornind de la un leu (1 RON). Plata se face online prin intermediul cardului. Rezultatul obtinut cu minim efort este de a-i face pe acesti copii sa zambeasca, atat virtual cat si in viata reala.

„Nu cred ca suntem prea saraci ca sa ne ajutam semenii. E mai degraba vorba despre o mentalitate gresita. Romanii trebuie sa inteleaga ca o donatie nu implica sume de ordinul sutelor sau miilor. Daca fiecare dintre noi ar intra pe site-ului cinevazambeste.ro si ar dona un leu din cand in cand, acest lucru ar face diferenta pentru copii.” a spus Andrei Chirica, PR Booster @ Next Advertising, coordonatorul proiectului.

Ideea acestui site de donatii ne-a venit din dorinta de a simplifica mecanismul prin care oamenii pot ajuta, astazi, cand orice efort pare prea mare. Si pentru ca traim intr-o lume grabita, mereu in criza de timp dar inter-conectata cu tehnologia, internetul ne usurează mult viata.

„Sunt copii care au nevoie de ingrijire constanta si mai ales de multa dragoste. Fundatia CiD ajuta acesti copiii sa zambeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa se bucure de fiecare clipa a copilariei. Insa CiD are nevoie si de ajutorul vostru. Ajuta si tu! Cand ajuti, cineva zambeste”, a declarat Valentina Zaharia, Director Executiv Fundatia “Copii in Dificultate”.

Fundatia “Copii in Dificultate” este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei “Children in Distress” din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. Fundatia “Copii in dificultate” opereaza in cele 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges si este auditata an de an, dovada clara ca banii obtinuti din sponsorizari si finantari se folosesc in proportie de suta la suta in interesul copiilor pe care ii ingrijesc. Alisdair Barron, Presedintele Fundatiei “Copii in Dificultate“ a fost investit in 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoastere pentru ceea ce a facut in beneficiul copiilor din Romania.

Pentru mai multe detalii vă rugăm contactati:

Otilia Mihailov-Dumitrescu otilia.dumitrescu@next.advertising.ro 0723-210.340

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)