* Christmas!

Dipă cum probabil v-ați obișnuit de ceva vreme încercăm să vă aducem la cunoștință și multe campanii sociale. Printre aceastea se numără și cele referitoare la siguranța în trafic, super potrivite în contextul actual din România, unde probabil nu trebuie să vă zic eu abia de avem aproape 200 km de autostradă.

Nu uitați dragii noștrii, Drive safely this Christmas! 🙂

Sărbători cu bine!

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Frate, deci clipul asta este creepy. L-am vazut de vreo 3 ori si mi se zbarleste parul pe spate chiar daca nu am. Cu toate astea nu cred ca aceste campanii reduc numarul accidentelor ci mai degraba imbunatatirea constanta a tehnicii, a sistemelor de control a tractiunii, antiderapaj, etc si bineinteles dezvoltarea unei infrastructuri mai bune. Soferi beti vor fi intotdeauna. Este in natura umana sa faci excese si tampenii. Chiar daca nu am condus vreodata beat sau macar turmentat, recunosc ca fac excese in trafic si e gresit asa ca nu-mi urmati exemplul. 🙁

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)