* Zânul te ajută să tai din cheltuieli!

Zânul revine într-un nou spot creat de Next Advertising pentru Abonamentul bancar de la Banca Transilvania cu o soluţie practică pentru micii afacerişti agasaţi de obsesiva placă: “Dom’le, plăteşti!”. Primul abonament bancar din România este un produs de la Banca Transilvania care îi ajută pe micii întreprinzatori să-şi reducă din cheltuielile cu comisioanele la tranzacţiile lunare.

“Spotul dramatizează situaţia unui patron de atelier de tâmplărie, un nene supărat care, pentru a mai reduce din cheltuieli, instaurează pentru toata lumea o regulă simplă şi eficientă: ai stricat, plăteşti. Amuzant este că omul, fiind atât de pornit să recupereze banii, îi impută până şi Zânului renovarea tavanului prin care acesta îşi face apariţia cu gândul să-l ajute. Cam dur patronul? E doar un om serios, preocupat de afacerea lui. Ca toţi oamenii întreprinzători”, a spus Mihaela Neatu, Copywriter Next.

ne dăm cu părerea print-un comentariu?

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

zanul asta mic e de neinlocuti, bravo cui i-a venit ideea originala

îmi place povestea. şi ideea cu zânul este simpatică 🙂

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)