* NDP în Suceava

Pregăteşte-te să pătrunzi în lumea în care nu ai nevoie de aceste cunoştinţe pentru a înţelege povestea scurtă de pe ecran într-o limba comună întregii lumi – cea a publicităţii.
Ţi se pregăteşte o noapte de râs în hohote cu un show de Stand Up Comedy realizat de Trupa DEKO, o noapte fără rezerve, fără scuze pentru plictiseală sau somn şi linişte. Evenimentul cel mai glamour al anului ajunge la Suceava, iar tu poţi să-l devorezi alături de tot ce poate fi mai neaşteptat, curios sau chiar fascinant.

quality content

Din momentul naşterii sale, în Franţa, evenimentul este o apariţie anticipată în 160 de oraşe ale lumii din 47 de ţări precum Franţa, Rusia, Japonia, China, Mexica,…Irak(!), Mongolia etc.
Publicitatea nu se învaţă din cărţi. Ea are nevoie de acomodare, greşeli şi multă practică. De publicitate nu are nevoie doar un brand, un produs sau un serviciu. Fiecare dintre noi îţi face publicitate. Unii mai bine, alţii mai putin profesionist, iar alţii ştiu acel “je ne sais quoi” care adaugă condimentul ce face diferenţa.
Reclama poate fi consumată ca un produs de entertainment. Scopul consumului publicităţii din aceasta noapte este de a degaja sau elibera spectatorul de presiunea socială – cauzată de efectul reclamelor direcţionate spre comercial şi fără vreo amprenta a artei, frumosului sau creativităţii. Acestea nu-şi doresc să relaxeze, ci doar sa te facă să cumperi.
Vino să vezi selecţia celor mai bune şi a câtorva celor mai…proaste reclame din întreaga lume.
Vino să împărtăşeşti o atmosferă incendiară cu amatorii dar şi profesioniştii din publicitate.
Vino la cea mai lungă pauza publicitară a anului pe care o vei savura condimentată intr-un mod deosebit de către organizatori.
Pentru a gusta din meniul prezentat in rândurile de mai sus, te aşteptăm pe vineri, 19 Decembrie la Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20.00 iar până atunci să-ţi fie de bine(!)
Biletele se vor pune in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor, Iulius Mall, Libraria Alexandria incepand cu data de luni, 15 decembrie. Pretul unui bilet este de 30 lei si cu preţ redus pentru elevi si studenti, 25 lei.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.ndpRomania.ro

ne dăm cu părerea print-un comentariu?

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

[…] între timp am fost și la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, spectacol umoristic pentru majoritatea. Nu știu dacă ne face bine sau rău un astfel de […]

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)