* Master în publicitate şi reclamă

Dan Petre coordonatorul masterului în publicitate şi reclamă din cadrul SNSPA anunţă pe blogul său faptul că IAA Wordwide a acreditat acest modul post-universitar.
Asta înseamnă că:
Acreditarea masterului pentru publicitate din cadrul SNSPA de catre IAA World Service Center constituie, impreuna cu acreditarea Scolii IAA de Marketing si Comunicare (acreditare ce a avut loc in cadrul Congresului mondial IAA de la Washington DC) pasi concreti pe care asociatia IAA Romania il face in scopul cresterii standardelor profesionale si etice ale industriei prin contributie directa la formarea tinerilor profesionisti din marcomm. Este prima data insa, cand la efortul asociatiei s-a alaturat o institutie publica de invatamant superior – fapt ce transforma succesul asociatiei intr-unul de o amploare mult mai mare cu impact de lunga durata si cu efecte benefice pentru toata industria de comunicare din Romania. Felicit conducerea SNSPA pentru deschiderea de care a dat dovada in procesul acreditarii si multumesc colectivului din Boardul IAA care a initiat si a dus la bun sfarsit acest demers,”* a declarat Victor Dobre, Director Executiv IAA.

* citat preluat de pa Iqads.

ne dăm cu părerea print-un comentariu?

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)