* Golden Drum 2008

În perioada 5 – 10 octombrie are loc festivalul de publicitate de la Portoroz, Slovenia, ediţia 2008, unul din festivalurile la care în ultimii ani agenţiile din România îşi împart premiile.

Anul acesta cred că în materie de lucrări “shortlistate” ţara noastră stă cel mai bine până acum, dar cu toate astea, nu s-a câştigat decât un singur premiu un singur premiu la categoria “I feel Slovenia”, recompensat cu 5.000 de euro pentru cel mai bun si mai atractiv poster care promovează Slovenia.

Totuşi să fim optimişti şi să aşteptăm să vedem ce se va întampla diseară, când se vor decerna “grosul” premiilor pentru categoriile TV, Press, Outdoor, Radio, Studio Drum şi trofeul “Golden Rose” pentru “The New European Agency of the year”.

Update 11.10.2008: S-au afişat şi rezultatele finale, nu stăm prea răun. Un singur “Golden Drum – Grand Prix”, dar multe Golden&Silver Drum. Grad Prix câştigat de Saatchi & Saatchi (felicitări!) cu următoare lucrare:

Era să uit să menţionez că tânăra agenţie Utopium din Oradea, a obţinut un Silver Drum (felicitări!), semn că încet încet şi provincia se va lua în piept cu “Capitala” 🙂
Lucrearea este următorare:

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)