* Prima campanie cu camera ascunsa din Romania

Duminica la pranz. Linistea se asterne intre blocurile toropite de caldura. Incepe partea cea mai pasnica a saptamanii, cand… Dar ce-i asta? Tipete rup brutal pacea. Geamurile se deschid, privirile cauta sursa ciudatei nelinisti. La etajul cinci, un tanar extaziat deschide si inchide frenetic fereastra, insotit de racnete aviare. “Cucu! Cucu!” – striga neincetat ca un straniu mecanism, izbind nemilos cele doua canaturi. Trecuti de primul moment de surpriza, vecinii incep sa se agite : “Mai termina odata, nebunule!“ “La ora asta ti-ai gasit?“ “Vin acum la tine si-ti arat eu cuc!” O vecina isi face cruce, o alta vorbeste pe mobil gesticuland, un domn injura cu spume la gura.

Sambata, pe un bulevard oarecare. Un copil incepe sa dea cu mingea intr-un geam aflat la parterul blocului. Oamenii trec pe langa el zambind amuzati. Dupa cateva ore de agresiune ritmica, deja trecatorii incep sa reactioneze. Rabdarea lor se apropie de sfarsit, rezistenta geamului nu.

Nu sunt scene de cartier, ci demonstratii pe viu ale unui beneficiu incontestabil: nimeni nu rezista cat ferestrele QFort. Sase camere surprind live reactia oamenilor din bloc si de pe strada. Se filmeaza prima campanie cu camera ascunsa din Romania. Cu camera ascunsa, pentru ca demonstratia cea mai buna a unui beneficiu real este chiar realitatea. Daca anul trecut da nastere la aprige controverse fara sa coboare din micul ecran, acum QFort vine pe strada si provoaca oamenii sa se manifeste.

Semnat: Next Advertising

Daca ti-a placut acest articol poti sa lasi un comentariu sau sa subscrii la acest blog, iar viitoarele articole vor fi trimise catre "feed reader"-ul tau.

Comentarii

Nici un comentariu.

Lasa un comentariu

(necesar)

(nu va fi facut public)(necesar)